Prity Maya Tamang gör återbesök på BAS

En del gäster kommer till BAS härbärge med livshotande sjukdomar, andra behöver bara lagas. Att ha någonstans att bo under sjukhusbesöket betyder mycket oavsett. Prity Maya Tamang bodde på BAS när hon gjorde ett återbesök på universitetssjukhuset för att se över sin brutna hand. Personalen på sjukhuset tipsade hennes familj om härbärget.

Prity Maya Tamang bor med sina föräldrar och en bror i distriktet Nuwakot i centrala Nepal. Hon är femton år och bröt armen när hon föll ner från ett träd hon skulle plocka frukt från. Hennes pappa jobbar i en gulfstat för att tjäna pengar till dotterns och sonens utbildning.

Vill du bidra till att hjälpa personer som Prity Maya Tamang och deras familjer? Du kan sätta in pengar på bankgiro 434-9866, minsta bidrag gör skillnad.