Krit Raya Yadav väntar på operation

År och helger kommer och går, men behovet av platser på BAS härbärge består. 71-årige Krit Raya Yadav lever med sin son och svärdotter i södra Nepal. Han sökte läkarhjälp efter att problem med strupen gjort det svårt för honom att få i sig mat, och tala.

På den lokala vårdcentralen kunde man bara konstatera att Krit Raya Yadavs problem inte kunde medicineras bort. Han rekommenderades att ta sig till universitetssjukhuset i Kathmandu. Där fann läkarna en utväxt i strupen. En operation var nödvändig. I väntan på operationen bor Krit Raya Yadav och hans son och sonhustru på härbärget.

Du kan hjälpa BAS hjälpa människor som Krit Raya Yadav. Du kan skänka pengar som en engångsgåva här, eller bli regelbunden givare här. Vill du åka till Nepal och hjälpa på plats, eller har någon annan idé som kan stötta verksamheten, hör av dig hit.