Du som vill stödja BAS arbete är varmt välkommen att bidra till verksamheten och på så sätt bli medlem i BAS. Genom ideellt engagemang och / eller ekonomiskt stöd till organisationen får du möjlighet att genom en liten insats göra stor skillnad. BAS är en liten organisation som drivs med gräsrotsfokus och ett starkt personligt engagemang och vi ser till att din insats ger maximal utdelning till dem som behöver BAS stöd allra mest. Via hemsidan får du kontinuerlig uppdatering om BAS och verksamheten i Nepal.

Nu har vi nya gåvokort!
Vi skickar gärna vårt tryckta gåvokort till dig om du ger bort din donation i present! Det finns plats på baksidan att skriva en personlig hälsning.

Meddela oss ditt namn och adress samt hur du skickat pengarna (Swish eller via bankgiro) via mail info@basinsweden.org så ser vi till att posta det till dig!

Tack för att du är med och ger sjuka och fattiga i Nepal ett värdigt liv och en bättre framtid ♥

♥ Bjud in dina vänner att gilla vår Facebook-sida!

På detta vis når vi ut till fler och får större möjlighet att sprida information om vårt arbete och situationen i Nepal.

♥ Stötta oss ekonomiskt

Vi är helt beroende av privata donationer. Skänk en engångssumma eller stötta oss regelbundet – varenda krona är oerhört värdefull för oss.

SKÄNK EN ENGÅNGSSUMMA

Att donera en summa motsvarande en lunch i Sverige bekostar två mål mat om dagen i en vecka för en person. Har du någon som du vill göra lite extra glad – kanske är det dags för en julklapp, födelsedagspresent, bröllopsgåva, en namnsdagspresent eller en trevlig överraskning i vardagen? BAS fina gåvokort är en värdefull present som ger liv! Maila oss på info@basinsweden.org om du vill ha ett tryckt kort, en pdf att skriva ut själv eller en bild att lägga ut på jubilarens Facebook-sida! Donera via Swish: 123 562 72 45 eller sätt in på bankgiro 424-9866. Varmt tack!

BLI BAS-FADDER OCH GE LÅNGSIKTIG HJÄLP

Som fadder skänker du valfritt belopp månadsvis via autogiro. Maila din adress till info@basinsweden.org så skickar vi ett autogiroformulär. Det går också bra att göra en stående överföring direkt till vårt bankgiro 434-9866. Tack för att du är med och ger fattiga och sjuka i Nepal ett värdigt liv och en bättre framtid!

För 100 kr i månaden bekostas två mål mat om dagen i en veckas tid på härbärget för en person.

För 250 kr bekostas blöjor för ett barn med cerebral pares i en månad.

350 kr betalar en månads skolgång för ett barn.

Som månadsgivare har du möjlighet att i förväg stoppa en enstaka betalning genom att meddela din bank senast den sista vardagen före förfallodagen och också avsluta genom att antingen kontakta din bank eller oss. Vi är alltid varmt tacksamma för den tid du stöttat oss ♥