God Jul & Gott Nytt År till er alla önskar BAS!

På BAS härbärge i Kathmandu har julen varit god. Världens bästa jultomte Durge delade ut godis, likt en nepalesisk Karl Bertil Jonsson, och det blev en glädjens tid för alla! De handikappade barnen som bor på BAS firade dessutom sina födelsedagar. De njöt i fulla drag och roade sig med god mat, julteckningar och julpynt.

Vi sänder från Rita och Ramesh med hela BAS-familjen bakom sig vidare varma hälsningar till alla vänner i Sverige och till var och en som bidragit med hjälp, stöd och gåvor under året. Och tusen tack för alla extra generösa bidrag som strömmat in till jul.

Med önskan om ett Gott Nytt 2015 för oss alla från BAS!

Ge en god start på året för någon annan? Ge en gåva till BAS och skriv ut ett presentkort från vår hemsida! Engångsgåvor kan sättas in på BAS in Swedens bankgiro 434-9866 eller via Paypal. Vill du bli BAS-fadder, eller ge bort ett fadderskap, är det autogiro som gäller. Alla små som stora bidrag sprider glädje i Nepal!