Välkommen till BAS in Swedens årsmöte 2020/2021.

Kallelse till årsmöte

En återvändande patient

Pandemin med påföljande lockdown har medfört stora bekymmer för Nepals allra fattigaste. Här berättar vi om Gagan Bohara som bor hos oss nu.

Glädjens dag på härbärget!

Läs om vad som hände på International Day of Happiness på härbärget i Nepal!

I morgon är det FN’s Internationella glädjedag som firar lycka, harmoni, solidaritet!

Så vi vill passa på att uttrycka vår glädje, och tacksamhet, gentemot er – våra fantastiska och givmilda följare! Ni betyder så mycket för oss på BAS in Sweden

Nya batterier på plats!

Nu kan vi berätta att nya, välfungerande batterier till solpanelerna som styr elektriciteten är på plats! Rekha har arbetat hårt med att hitta bästa kvalitet till bästa pris och nu är de äntligen installerade!

Mingmar – vår senaste pateint på härbärget

2-åriga Mingmar Tamang från Sindhupalchowk har nyligen flyttat in på härbärget tillsammans med sin mamma och moster. Han har fått problem med magen och bor nu hos oss i väntan på läkarens uttalande och eventuell behandling.

Rita och reparationsmännen på taket

Solpanelerna till vattentanken är fixade!

Solpanelerna till vattentanken är reparerade! Att varmvattnet återvänt betyder mycket för de boende – både att tvätta, diska och duscha är nu möjligt igen.

En karta över Nepal och patienten Munilal

Munilal

Munilal högg sig för tre månader sedan i benet och en bit trä fastnade i såret. I hans by försökte man att behandla såret utan större framgång och tillslut blev Munilal tvungen att åka till TU Teaching Hospital i Kathmandu. Nu vilar han upp sig hos oss.

Durge med sin nya syrgasmaskin

Den nya syrgasmaskinen är på plats!

DEN NYA SYRGASMASKINEN ÄR PÅ PLATS! Tack vare er har Aarogya Patient Shelter och Durge nu fått en ny, bättre fungerande maskin

Tack!

Ord kan inte beskriva hur tacksamma vi är för er respons denna månad! Vi har haft som mål att kunna köpa en ny syrgasmaskin till Durge och andra patienter i behov och i torsdags hade vi av er fina människor fått ihop mer än det dubbla! Mer än det dubbla!! T