Nya batterier till solpanelerna på plats! För några veckor sedan berättade vi att solpanelerna till varmvattentanken har lagats och att härbärget nu har varmvatten igen – något som såklart både underlättar arbetet på Aarogya Patient Shelter och uppskattats av alla boende! Och nu kan vi berätta att nya, välfungerande batterier till solpanelerna som styr elektriciteten är på plats! Rekha har arbetat hårt med att hitta bästa kvalitet till bästa pris och nu är de äntligen på plats, röda och fina. Tryggheten för BAS att inte vara beroende av Kathmandus opålitliga elnät kan inte nog poängteras och vi är också stolta och glada över att bidra med grön el!

För 8 år sedan bidrog Rotaryklubben Gamla Stan i Eksjö, Lions i Eksjö samt många privatpersoner till att solpaneler och vattentank kunde köpas in – allt finansierades helt och hållet från Sverige. Vi är stolta över att vara en liten organisation som arbetar långsiktigt och vi är hjärtligt tacksamma för alla vänner som år efter år stöttar oss med små och stora bidrag 💗

SWISH: 123 562 72 45 | BANKGIRO: 434-9866