Ord kan inte beskriva hur tacksamma vi är för er respons denna månad! Vi har haft som mål att kunna köpa en ny syrgasmaskin till Durge och andra patienter i behov och i torsdags hade vi av er fina människor fått ihop mer än det dubbla! Mer än det dubbla!! Tack snälla ni – ni är allt för oss!

Durge skickar en liten hälsning från sitt pojkrum ❤ Maskinen är inte inhandlad ännu så den ni ser är hans gamla. Men ni kan alla se hans härliga, glada leende!
Överskottet har vi fört över till nästa steg i upprustningen av härbärget – att reparera och utföra underhåll på solpanelerna till el och vattentank som vi alla tillsammans bidrog till 2013.
Glöm inte att vi har digitala gåvokort på hemsidan som ni kan ladda ned för att skicka till någon som ni inte kan träffa denna annorlunda jul! Och igen – ert stöd betyder allt för oss och patienterna på Aarogya Patient Shelter!