Byn hjälpte Tulasi Devi Puri

Tulasi Devi Puri är 65 år gammal och bor i Makwanpur i södra Nepal. Hon har ett nervproblem. De första tecknen var när hennes tår började bli blå. Hon togs till ett sjukhus där hon fick beskedet att foten behövde opereras, men operationen kunde bara göras i Kathmandu.

Tulasi Devi Puris familj på sex personer är bönder på självförsörjningsnivå. Det var svårt för dem att få ihop de resurser som behövdes för resan och vården. Men hela byn hjälpte till att samla in pengar, och ett halvår efter diagnosen kom Tulasi Devi Puri till Kathmandu.

Dessvärre hade den sex månader långa väntan förvärrat hennes situation, och hon har förlorat alla tår på vänster fot. Hon bor på härbärget med sin dotter under tiden hon får behandling.

Du kan hjälpa BAS in Nepal hjälpa fler som Tulasi Devi Puri. Det finns flera sätt att skänka skänka pengar.

BAS Swish 123 562 72 45
BAS Bankgiro 434-9866
BAS Handelsbanken Kontonummer: 6757-754400522
Du kan också bli månadsgivare och skänka mer långsiktig trygghet åt BAS Nepal. Läs hur du blir det här.