Lång resa till Kathmandu för Dil Bahadur B.K

Dil Bahadur B.K är en tioårig pojke från Dolpa i nordvästra Nepal. För två år sedan tillbringade han åtta månader på ett sjukhus i Indien, utan att hans hälsoproblem kunde diagnosticeras. Han återvände hem och fortsatte må dåligt. När hans hälsa försämrades ytterligare togs han till barnsjukhuset Kanti i Kathmandu. Det är en resa som kräver tre timmars vandring följt av tre dagar med buss. På barnsjukhuset hittade de en tumör i Dil Bahadur B.Ks hals, och en cellgiftsbehandling inleddes. Hans syster är med honom på härbärget under behandlingen.

Du kan hjälpa BAS in Nepal hjälpa fler som Dil Bahadur B.K. Det finns flera sätt att skänka skänka pengar.

BAS Swish 123 562 72 45
BAS Bankgiro 434-9866
BAS Handelsbanken Kontonummer: 6757-754400522
Du kan också bli månadsgivare och skänka mer långsiktig trygghet åt BAS Nepal. Läs hur du blir det här.