I väntan på rullstolarna

Ningman Tamang bor i Sindhupalchowk med sin fru, sin dotter och sina tre söner. Alla sönerna har cp-skador. 14-årige Sujan Tamang diagnosticerades efter att han blev sjuk vid fem månaders ålder medan 12-årige Dawa Chirings skada var uppenbar från födseln, liksom för lillebror Kul Bahadur Tamang som är 5 år gammal. De tre pojkarna har haft ett svårt liv med mycket lite rörelseutrymme. Familjen är fattig och det har inte funnits resurser att göra deras liv lättare med hjälpmedel eller träning.

Men så fick familjen möjlighet att besöka ett rehabiliteringscentrum för funktionshindrade i Kathmandu. Där fick de rullstolar till pojkarna. De fick vänta några dagar på dem, och under tiden bodde de på BAS in Nepals härbärge.

Du kan hjälpa BAS in Nepal hjälpa fler som Sujan Tamang, Dawa Chiring och Kul Bahadur Tamang. Det finns flera sätt att skänka pengar.

BAS Swish 123 562 72 45
BAS Bankgiro 434-9866
BAS Handelsbanken Kontonummer: 6757-754400522
Du kan också bli månadsgivare och skänka mer långsiktig trygghet åt BAS Nepal. Läs hur du blir det här.