Nitu Bista fick hjälp av BAS

Nitu Bista kom till BAS in Nepals härbärge med sina föräldrar när hon var 2,5 år gammal. Det lokala sjukhuset i Kanchanpur, 18 timmars bussresa från Kathmandu, hänvisade henne till ett sjukhus i huvudstaden efter att ha upptäckt en stor klump i hennes mage. Det var ett korrekt beslut för läkarna i Kathmandu konstaterade att det handlade om en tumör på ena njuren. Hon bodde på härbärget med sin mamma och pappa under tiden hon fick cellgifter, och i väntan på en operation.

Du kan hjälpa BAS in Nepal hjälpa fler som Nitu Bista och hennes föräldrar. Det finns flera sätt att skänka pengar.

BAS Swish 123 562 72 45
BAS Bankgiro 434-9866
BAS Handelsbanken Kontonummer: 6757-754400522
Du kan också bli månadsgivare och skänka mer långsiktig trygghet åt BAS Nepal. Läs hur du blir det här.