Ännu ett sår läker på BAS härbärge

Toya Narayan Joshi är 68 år och från Gulmi, en timmas vandring följt av en fjorton timmars bussresa från Kathmandu. Han har problem med nerverna i benet. Han blev plötsligt sjuk för någon månad sedan och läkarna remitterade honom till ett sjukhus i Kathmandu. Hans son tog honom till huvudstaden och har stannat kvar hos sin far under behandlingen. Den skadade nerven har ersatts med en nerv från det friska benet, och Toya Narayan Joshi har skrivits ut från sjukhuset. Så länge såret behöver daglig översyn måste han stanna i Kathmandu, och då bor han och hans son på härbärget.

Du kan hjälpa BAS in Nepal hjälpa människor som Toya Narayan Joshi. Det finns flera sätt att skänka pengar.

BAS Swish 123 562 72 45
BAS Bankgiro 434-9866
BAS Handelsbanken Kontonummer: 6757-754400522
Du kan också bli månadsgivare och skänka mer långsiktig trygghet åt BAS Nepal. Läs hur du blir det här.