Snart kan Bhima Kumar Shah åka hem

Bhima Kumar Shah är 58 år gammal och från Rukum väster om Kathmandu. Hon har medicinerats för nervproblem i tre år men nyligen förvärrades problemen. Hennes läkare rekommenderade en operation så snart som möjligt och den gjordes i Kathmandu. Bhima Kumar Shah har bott på BAS in Nepals härbärge med sin dotter sedan hon skrevs ut från sjukhuset, i väntan på en efterkontroll och för att tillfriskna tillräckligt för att kunna göra den tolv timmar långa bussresan hem.

Du kan hjälpa BAS in Nepal hjälpa fler som Bhima Kumar Shah. Det finns flera sätt att skänka pengar.

BAS Swish 123 562 72 45
BAS Bankgiro 434-9866
BAS Handelsbanken Kontonummer: 6757-754400522
Du kan också bli månadsgivare och skänka mer långsiktig trygghet åt BAS Nepal. Läs hur du blir det här.