Sujan Lamas sår läkte på härbärget

Sujan Lama är en 20-årig pojke som bor med sin mamma i en by åtta timmars bussresa från Kathmandu. Han hade ett sår på ena axeln som inte ville läka, trots att han fick medicin utskriven på sitt lokala sjukhus. Då remitterades han till universitetssjukhuset i Kathmandu för behandling. Där visade det sig att Sujan Lama har en neurologisk sjukdom som krävde en omedelbar operation av såret. När han skrevs ut från sjukhuset behövde han fortfarande komma tillbaka dagligen för att få såret omlagt. Då bodde han på BAS härbärge.

Du kan hjälpa BAS hjälpa människor som Sujan Lama. Utan härbärget hade han riskerat att få bo på gatan med ett infektionskänsligt sår. Det finns flera sätt att skänka pengar.
BAS Swish 123 562 72 45

BAS Bankgiro 434-9866

BAS Handelsbanken Kontonummer: 6757-754400522

Du kan också bli månadsgivare och skänka mer långsiktig trygghet åt BAS Nepal. Läs hur du blir det här.

Sugen på att jobba som volontär? Läs mer om det här.