Sujata Khatris hjärta läker på härbärget

Sujata Khatri har haft ett dåligt hjärta sedan hon var bebis. Trots det kan hon sägas vara lyckligt lottad. Då hennes pappa är i armén får hon gratis vård på ett militärsjukhus i Kathmandu, och hon undergick nyligen en hjärtoperation. Boendet i huvudstaden, en 18 timmars bussresa från hemdistriktet Surkhet, under hennes konvalescens och regelbundna återbesök på sjukhuset är det dock ingen som betalar för. Då kan hon bo på BAS härbärge.

Du kan hjälpa BAS hjälpa människor som Sujata Khatri. Det finns flera sätt att skänka pengar på.

BAS Swish 123 562 72 45
BAS Bankgiro 434-9866
BAS Handelsbanken Kontonummer: 6757-754400522

Du kan också bli månadsgivare och skänka mer långsiktig trygghet åt BAS Nepal. Läs hur du blir det här.

Sugen på att jobba som volontär? Läs mer om det här.