Simba finner sin plats på farmen

I höstas adopterade BAS Nepal charmtrollet Simba. På bilderna är han åtta veckor gammal, en lekfull och energisk valp. Han gjorde då ett besök på farmen och fick träffa Sangita och hennes föräldrar, och kycklingarna och korna. Han blev snabbt vän med alla och sprang runt överallt. Sangita blev väldigt förtjust i Simba och ville att han skulle stanna omedelbart, men då var det fortfarande lite för tidigt. Han behövde få några sprutor till, så Sangita fick vänta lite.

Det finns många sätt att stötta BAS Nepal. Du kan skänka pengar via flera olika vägar.

BAS Swish 123 562 72 45

BAS Bankgiro 434-9866

BAS Handelsbanken Kontonummer: 6757-754400522

Du kan också bli månadsgivare och skänka mer långsiktig trygghet åt BAS Nepal. Läs hur du blir det här.

Sugen på att jobba som volontär? Läs mer om det här.