Feldiagnos tog Hari Bahadur Shrestas tår

Hari Bahadur Shrestha är en gammal man med en bror som enda familjemedlem. De är båda ogifta. När Hari Bahadur Shrestas tår på ena foten blev blå fick han en cancerdiagnos, och det tog sex månader innan man förstod att det inte var cancer, utan ett neurologiskt problem han hade. Då var det för sent att rädda tårna, och han har fått amputera alla fem på vänster fot. När han skrevs ut från sjukhuset kom han till härbärget där han bodde tills såren efter operationen läkt.

Du kan hjälpa BAS in Nepal hjälpa människor som Hari Bahadur Shresta, nepaleser som inte har någon annan stans att vända sig när de behöver tid att återhämta sig, och en plats att återhämta sig på, efter en sjukdom eller olycka. Det finns flera sätt att ge på.

BAS Swish 123 562 72 45
BAS Bankgiro 434-9866
BAS Handelsbanken Kontonummer: 6757-754400522

Du kan också bli månadsgivare och skänka långsiktig trygghet åt BAS Nepal. Läs hur du blir det här.

Att arbeta som volontär i Kathmandu är ett enormt givande sätt att ge. Läs mer om det här.

Du kan också ge bort en gåva till BAS in Nepal i julklapp. Skänk pengar på något av sätten ovan och använd vårt fina gåvokort som du kan ladda ner och skriva ut. JULKORT(1)