Bästa julklappen kommer från och till BAS!

Att ge bort en donation till BAS är en julklapp som når långt och räcker länge. Vem blir inte glad av att veta att man bidragit till att skapa ett andra hem åt Nepals fattigaste när de behöver sjukvård i Kathmandu, ett första hem åt en grupp funktionshindrade barn, och en grönskande farm som ger inkomst till en familj och bra mat till härbärget?

Vi har inte möjlighet att skicka gåvokort som svar på inbetalade donationer. Men BAS-vännen Astrid Telander har gjort ett jättefint kort som det är fritt fram att använda när du skickat pengar. JULKORT(1)

Oavsett om du vill ge bort en gåva till någon annan, eller göra det för egen räkning så finns det flera sätt att skänka pengar.

BAS Swish 123 562 72 45
BAS Bankgiro 434-9866
BAS Handelsbanken Kontonummer: 6757-754400522

Du kan också bli månadsgivare och skänka långsiktig trygghet åt BAS Nepal. Läs hur du blir det här.

Att arbeta som volontär i Kathmandu är ett enormt givande sätt att ge. Läs mer om det här.