BAS blir ett andra hem när det är långt till det första

Jiban B.K är en hjärtpatient som fått behandling på det lokala distriktssjukhuset sedan han var 6 månader gammal. När hans hälsa försämrades fick han remiss till universitetssjukhuset i Kathmandu. Väl där opererades han omedelbart. Jiban är utskriven nu, men har långt hem. Resan till Kathmandu kräver tre timmars vandring följt av ett dygns bussresa. Så han bor på BAS härbärge så länge han behöver göra regelbundna återbesök på sjukhuset.

Du kan hjälpa BAS hjälpa människor som Jiban B.K. Det finns flera sätt att ge.

BAS Swish 123 562 72 45
BAS Bankgiro 434-9866
BAS Handelsbanken Kontonummer: 6757-754400522

Du kan också bli månadsgivare och skänka långsiktig trygghet åt BAS Nepal. Läs hur du blir det här.

Att arbeta som volontär i Kathmandu är ett enormt givande sätt att ge. Läs mer om det här.