Eksjö levererade igen!

Som traditionen vid det här laget bjuder så fanns BAS Sweden på plats när Eksjö höll julmarknad. Den här sortens lokala initiativ betyder massor, både för de insamlade pengarna och den information som sprids och intresse som väcks. Så här berättar arrangören Else-Britt Leiner om den framgångsrika insatsen.

”Helgen vid Andra Advent och Eksjö julmarknad, är två dagar som gör stor skillnad för BAS härbärge. Mycket folk i rörelse och många besöker BAS vid Krusagården. Ett flertal blir intresserade av att besöka härbärget som volontärer. Många som arbetar för BAS Sweden Nepal var på plats och visade bilder och berättade om egna upplevelser i landet. Sjalar, halsdukar och kryddor från Nepal är oerhört populära. (Vi samlade in nästan 18 000kr!!!!!!!)”

Är du intresserad av att arrangera något på hemmaplan för att samla in pengar och/eller informera om BAS Nepal, men vet inte riktigt var du ska börja? Mejla info@basinsweden.org så hjälper vi dig.

Irriterad över att du missade julmarknaden och inte kunde fixa BAS-stöttande julklappar? Ingen fara, det är inte för sent att ge bort en gåva som fortsätter att ge långt efter att den sista glöggen är uppdrucken. Sätt in pengar på BAS konto och skriv ut vårt gåvokort som du kan ladda ner här. JULKORT(1)

Pengarna kan du sätta in på flera olika sätt.

BAS Swish 123 562 72 45
BAS Bankgiro 434-9866
BAS Handelsbanken Kontonummer: 6757-754400522

Du kan också bli månadsgivare och skänka långsiktig trygghet åt BAS Nepal. Läs hur du blir det här.

Att arbeta som volontär i Kathmandu är ett enormt givande sätt att ge. Läs mer om det här.