Jultomten kom till Kathmandu

Durge, som varit jultomte i flera år, lämnade denna jul över ansvaret till Suku.

BAS-bloggen har haft lite julledigt och hoppas alla BAS-vänner haft möjlighet till detsamma. Nu önskar vi oss alla ett gott nytt 2018 med fina bilder från härbärgets julfirande. I år var Suku jultomte för första gången, en ära som företrädaren Durge verkar ha lämnat över med glädje och stolthet. Suku tyckte det var jätteroligt att få dela ut choklad och glass till alla på härbärget, och nya kläder till alla barn. Barnen gladdes över festligheterna, och de nya kläderna.

Härbärget firade med julpynt, godis och nya kläder till alla barn.

Du kan hjälpa BAS i Nepals verksamhet under 2018. Planerna på att starta härbärgen i andra delar av landet är på väg att förverkligas och behovet av stöd lär inte minska. Det finns flera sätt att ge på.

BAS Swish 123 562 72 45

BAS Bankgiro 434-9866

BAS Handelsbanken Kontonummer: 6757-754400522

Du kan också bli månadsgivare och skänka långsiktig trygghet åt BAS Nepal. Läs hur du blir det här.

Att arbeta som volontär i Kathmandu är ett enormt givande sätt att ge. Läs mer om det här.