Många återbesök väntar Birkha Bahadur Khatri

Birkha Bahadur Khatri skadade ryggraden allvarligt på väg hem från ett bröllop. Han togs i ilfart till universitetssjukhuset i Kathmandu, eller snarare, så fort det gick med två timmars gångväg och 24 timmars bilresa från hembyn till huvudstaden. Nu har Birkha Bahadur Khatri fått ett stöd som ska hjälpa hans kropp att läka, men det kommer att ta lång tid. Han måste komma tillbaka till sjukhuset för regelbundna återbesök. Då kan han bo på BAS härbärge, dit han hänvisades av sjukhusets ortopediavdelning.

Du kan hjälpa BAS hjälpa människor som Birkha Bahadur Khatri. Det finns flera sätt att skänka pengar.
BAS Swish 123 562 72 45
BAS Bankgiro 434-9866
BAS Handelsbanken Kontonummer: 6757-754400522
Du kan också bli månadsgivare och skänka långsiktig trygghet åt BAS Nepal. Läs hur du blir det här.
Vill du bidra genom att arbeta som volontär för BAS Nepal finns det mer information här.