Förhoppningar för det nya året

I Nepal är man nu några veckor inne på år 2047. Förutom alla förhoppningar som alltid finns för verksamheten på härbärget och projekten kring det så har de som jobbar för BAS en del andra önskningar för det nya året. Som många andra Kathmandubor hoppas de regeringens planer för en bättre fungerande stad ska förverkligas. Vägar breddas för smidigare trafik och nya vattenledningar läggs så att fler hushåll får tillgång till rent vatten.

Du kan hjälpa BAS i Nepal att få ett ännu bättre 2047! Vill du skänka pengar till BAS verksamhet finns det flera sätt.
BAS Swish 123 562 72 45
BAS Bankgiro 434-9866
BAS Handelsbanken Kontonummer: 6757-754400522
Du kan också bli månadsgivare och skänka långsiktig trygghet åt BAS Nepal. Läs hur du blir det här.

BAS tar också emot volontärer. Läs mer om volontärmöjligheterna här.