Khadka Bahadur Pariyar väntar på hjärtoperationen

Efter en tids uppehåll med patientberättelserna då vi i BAS Sverige och BAS Nepal har funderat över vad och hur vi kommunicerar verksamheten i Nepal återupptar vi nu skildringarna av några av de som bor på härbärget i Kathmandu. Vi vill informera givare i Sverige om vilken skillnad deras gåvor gör, men göra det med respekt för de som ställer upp och berättar om sin situation.

56-årige Khadka Bahadur Pariyar har ett dåligt hjärta och neurologiska problem. Han kommer från Tanahu-distriktet fyra timmar från Kathmandu. Han har tre söner, en arbetar utomlands och två är skräddare i Nepal. Khadka Bahadur Pariyar har fått medicin för blodtrycket i sex år, och nyligen konstaterades det att han behöver en hjärtoperation. Han bor på härbärget medan han förbereder sig för operationen.

Du kan hjälpa människor som Khadka Bahadur Pariyar att bli friska genom att stötta BAS i Nepal. Det finns flera sätt att hjälpa på. Pengar skänker du lätt genom någon av tjänsterna nedan.

BAS Swish 123 562 72 45
BAS Bankgiro 434-9866
BAS Handelsbanken Kontonummer: 6757-754400522

Du kan också bli månadsgivare och skänka långsiktig trygghet åt BAS Nepal. Läs hur du blir det här.

BAS tar också emot volontärer. Läs mer om volontärmöjligheterna här.