Färskpotatis till nyår

När vi firade påsk firade Nepal nyår. Där är det nu år 2074. Och vår. På farmen som BAS Nepal driver har man redan skördat potatis. De blev små, men mycket goda den här gången, rapporteras det från Kathmandu. På gång är också pumpa, kål och spenat. Allt kommer till användning i härbärgets kök. På farmen finns också en riskvarn, som kan ses i användning här. 

 

 

Tack vare farmen kan BAS Nepal spara pengar på matinköp och i stället använda dem till att hjälpa fler fattiga och sjuka eller skadade nepaleser till hälsa. Behovet är stort. Vill du skänka pengar till BAS verksamhet finns det flera sätt.
BAS Swish 123 562 72 45
BAS Bankgiro 434-9866
BAS Handelsbanken Kontonummer: 6757-754400522
Du kan också bli månadsgivare och skänka långsiktig trygghet åt BAS Nepal. Läs hur du blir det här.

BAS tar också emot volontärer. Läs mer om volontärmöjligheterna här.