BAS-bidrag blir bästa bröllopspresenten

Under sommaren är den svenska bröllopssäsongen i full gång, och många glada bröllopsgäster vill gärna fira brudparet med en gåva. Idag har de flesta redan fyllt sina skåp med skålar och brödrost, och du som gäst kan få svårt att hitta en passande present. En fin gåva som sprider kärlek vidare i världen är ett bidrag till BAS!

Vill du ha ett gåvokort skickat till dig så märk din inbetalning och kontakta oss sedan på info@basinsweden.org så skickar vi gåvokort till dig med posten. Om du själv vill skriva ut så hittar du våra gåvokort för nedladdning här på hemsidan.

Alla bidrag, stora som små, mottages tacksamt, och gör skillnad. Det finns flera sätt att skänka pengar på.

BAS Swish 123 562 72 45

BAS Bankgiro 434-9866

BAS Handelsbanken Kontonummer: 6757-754400522