BAS kan bli en ny familj

Suku som nu är två år föddes med missbildningar och övergavs av sin familj när han var nyfödd. Det är inte ovanligt att barn med missbildningar lämnas eftersom fattiga familjer i Nepal har mycket svårt att ta hand om handikappade barn eller bekosta den vård de behöver. Suku hade turen att komma till BAS härbärge, där har han fått en ny familj med många personer runt sig som håller av honom och visar omsorg. Nyligen har han genomgått sin tredje och sista operation. Allt har gått bra och nu hoppas BAS-familjen att han slipper att opereras ytterligare och att han får ett fint liv framöver.

Du kan också skänka pengar till BAS. Alla bidrag mottages tacksamt och gör skillnad. Det finns flera sätt att lämna pengar på och allt går oavkortat till Nepal.

BAS Swish 123 562 72 45

BAS Bankgiro 434-9866

BAS Handelsbanken Kontonummer: 6757-754400522

unnamed-11

unnamed-9