Såren läker på BAS

Sukri Devi Chaudhari bor på BAS härbärge i väntan på att ta bort stygnen efter en operation i livmodern. Den väntan är kort i jämförelse med de 6 år hon gick med smärta i underlivet utan att söka vård. Det är inte sådant man prioriterar när man har en familj att ta hand om efter att svärfar spelat och supit upp familjens ägor och även de tre barnen måste jobba för att överleva.

Det var först när smärtorna blev mycket värre, och hon fick kraftiga blödningar som det blev oundvikligt att åka till sjukhuset. Sukri Devi Chaudhari besökte tre olika i sitt hemdistrikt innan hon kom till universitetssjukhuset Kanti i Kathmandu. Där opererades hon omedelbart efter att man upptäck att hon hade ett sår i livmodern. Som så ofta hänvisade läkarna henne till härbärget. De upptäckte också att Sukri Devi Chaudhari har en svullen njure, och de vill att hon ska få behandling för det. Då kan vistelsen på härbärget bli längre.

Med den ekonomiska situation som Sukri Devi Chaudharis familj befinner sig i finns det inga pengar över för boende under en aldrig så nödvändig medicinsk behandling. Du kan hjälpa henne, och andra som hon.

Det finns flera sätt att skänka pengar på.
BAS Swish 123 562 72 45
BAS Bankgiro 434-9866