Vårsol i Lund, storm över Kathmandu

I går gick den nu nästan traditionella vårpicknicken av stapeln. Vi var ett tiotal som träffades i en vacker Lundaträdgård för att umgås, prata BAS och äta god mat. Det talades mycket om allt som sker runtom i Sverige just nu för att få in pengar till BAS i Nepal, och kanske ännu mer om den beundran vi alla känner för det arbete som sker på plats, under de svåraste av omständigheter.

För samtidigt som vi njöt i vårsolen drog ett oväder in över Kathmandu och regn och åska gör levnadsbetingelserna ännu svårare. I den osäkra situationen frodas rykten och vidskepelse, och trots att det inte finns något samband mellan stormen och en eventuell ny jordbävning är det förståeligt svårt för människor att känna sig trygga. Rita Kharel hälsar och tackar än en gång för stödet från Sverige.

Vill du skänka pengar till BAS Nepal finns det flera sätt att göra det på. Alla bidrag gör skillnad.

BAS Swish 123 562 72 45

BAS Bankgiro 434-9866

BAS Handelsbanken Kontonummer: 6757-754400522