Rock och blues för BAS!

Dansa för Nepal! Den 29 maj hålls det en gala för BAS på klassiska rockmeckat Rockborgen i Borås. Tre lokala band spelar, Ambulansbandet, Home Town Mojos och det sällsynt väl betitlade Katmandu, som syns på bilden. Dörren öppnar klockan 19, inträde 100 kronor kontant. Fyll Rockborgen! Har du några frågor, kontakta fantastiska arrangören Yvonne Morberg på Yvonne.Morberg@tele2.se.

BAS-galan är bara en av en lång rad insamlingar och evenemang som dragits i gång och som vi är otroligt tacksamma för. Det kommer att säljas BAS Nepal-kramar under Pride i Jönköping den 23 maj, det samlas in pengar på Handskerydsskolan i Nässjö, Wasaskolan i Tingsryd, hos frisören Skills i Malmö, i yogastudios, på Facebook, i Holland och i Spanien. Ord kan inte uttrycka hur fantastiska alla som engagerar sig är.

Du kan, som alltid, skänka pengar direkt till BAS. Märk betalningen med ”Jordbävning”.

BAS Swish 123 562 72 45

BAS Bankgiro 434-9866

BAS Handelsbanken Kontonummer: 6757-754400522