Glädje mitt i skräcken

Det har varit tufft för barnen som bor på BAS sedan jordbävningen. För att ge barnen ett välförtjänt avbrott från rädslan togs barnen på utflykt till en nöjespark. Tidigare har parken varit full med folk, nu var den i det närmsta helt tom. Människorna är fortfarande för oroliga för att börja leva som vanligt. Alla efterskalv har gjort det svårt att våga hoppas på att mardrömmen är över, och det verkar tar längre tid än förväntat innan livet i Nepal tillåts återgå till det normala.

nepal2 nepal4 nepal5 nepal8

Ritas egna ord till BAS in Sweden: ”Thank you for all the support. We are very very grateful to everyone for all your support. It is amazing to see how Nepal is getting all the cooperation nationally and internationally. Lots of love, Rita”

nepal9

Vill du hjälpa till att bygga upp BAS och hjälpa nepaleser i sjukdom och nöd? Alla bidrag gör skillnad!

BAS Swish 123 562 72 45

BAS Bankgiro 434-9866

BAS Handelsbanken Kontonummer: 6757-754400522