Sprid BAS-armband och hjälp till att göra skillnad

Vill du hjälpa BAS att samla in pengar och därmed hjälpa fattiga och sjuka i Nepal? Nu finns fina BAS-armband att dela ut som en gåva för donationer som överstiger 50 kr. Ni som vill har möjligheten att få armband och använda dem för att samla in bidrag till BAS. Du behöver inte lägga ut för armbanden i förväg, utan kan sätta in pengarna när du samlat in donationer för valfritt antal armband. Detta är ett strålande tillfälle att synliggöra BAS och inspirera kollegor, familj, släkt, vänner, grannar och alla som kommer i er väg att stötta BAS. Ta med armbanden på jobbet, träningspass, marknader, föreläsningar… Endast fantasin sätter gränser! Vi hoppas att detta kommer att sprida intresset för BAS och på så vis bidra till fler volontärer och bidragsgivare.
2014-10-20 07.03.31
Denna lysande idé kommer från Lasse Lindström, en av höstens MC-resenärer som blev en sann BAS-fadder och ambassadör. I julas samlade Lasse in pengar tillsammans med andra BAS-engagerade på julmarknad i Eksjö och han planerar att åka tillbaka till BAS härbärge så snart han kan – varför är lätt att förstå genom att titta på hans bilder.
2014-10-20 12.45.04
2014-10-29 06.56.21
Vill du sprida armbanden? Maila info@basinsweden.org , kontakta Maria Leiner eller skriv till BAS Facebook-grupp och berätta hur många armband du vill ha! Alla bidrag gör skillnad, så passa på att samla in pengar och sprid glädje ända till Nepal. Varje armband följs av texten nedan:
Tack! 
Din gåva på 50 kr hjälper
BAS Nepal Sweden att hjälpa
fler till god hälsa och
bra utbildning.
Mer information hittar du på
2014-10-26 02.40.21