Mor och son får stöd hos BAS

För snart ett år sedan skadade taxichauffören Prakash Thapa sin rygg i en fallolycka. Han föll så illa att han förlamades från midjan och han har spenderat tio månader inneliggande på sjukhus.

Prakash Thapa är 32 år gammal och hans mamma utgör hans enda familj. Pappan övergav dem tidigt och hon har arbetat hårt hela sitt liv för att ge sin son möjlighet att gå i skolan. Prakash är nu utskriven men han måste vistas i närheten för fortsatt rehabilitering. Utanför sjukhuset hade de ingenstans att ta vägen och läkaren kontaktade BAS för att försöka hjälpa. När de fick beskedet att de både två får bo på BAS härbärge brast hans mor ut i glädjetårar, äntligen fick hon stöd efter att ensam ha kämpat för sin sons hälsa i tio långa månader.

Du kan ge människor som Prakash Thapa möjlighet att få hjälp på BAS härbärge. Vi har Paypalbankgiro och även autogiro om du vill bli regelbunden givare. Hela bidraget går direkt till Nepal och varje bidrag gör skillnad!