BAS rullar på med Volvoanställda

För tredje gången skänker Volvoanställdas u-hjälpsförening pengar till BAS verksamhet i Nepal. Vi har väldigt tacksamma för deras bidrag, som är särskilt riktat till barnen med funktionshinder.

Volvoanställdas u-hjälpsförening startades 1976 och har sedan dess skänkt över 20 miljoner kronor till olika projekt runtom i världen. Har ditt jobb något liknande? Eller din Rotaryförening, bokklubb eller rollerderbylag? Vill du veta mer om BAS verksamhet, kanske ordna ett föredrag från någon som kan berätta om den, mejla info@basinsweden.se,

Vet du redan allt du behöver veta och är redo att göra som de Volvoanställda, sätt in pengar på BAS in Swedens bankgiro 434-9866. Du hittar också Paypal och autogiro under Vad kan du göra? längst upp till höger på denna sida.