Utbytet mellan Nässjö och BAS fortsätter

Som ni kunnat läsa om tidigare finns lågstadieklasser på Handskerydsskolan i Nässjö som har visat stort intresse för mänskliga rättigheter och för hur människor har det i andra delar av världen. Barnen på Handskerydsskolan har engagerat sig i BAS och bland annat anordnat en NepalBazar till förmån för BAS med egentillverkade saker till försäljning. När Rita och Ramesh Kharel besökte Småland i somras lämnade barnen själva över de imponerande intäkterna, över 5 000 kronor! Som tack fick alla barn i klass 3 var sitt armband som barnen på BAS härbärge gjort.

BAS MC-resenärer levererade på sin resa teckningar och hälsningar från Nässjö. MC-resenären Yvonne stannade kvar efter MC-resan för att volontärarbeta på härbärget och sitter på bilden tillsammans med barnen på BAS som producerar teckningar och texter på engelska till Nässjöbarnen, och nu är leveransen på gång!

Alla kan vi bidra på olika sätt för att hjälpa BAS framåt, och barnen på Handskerydsskolan i Nässjö är verkliga förebilder.