Lekrum på gång på härbärget!

På BAS härbärge i Kathmandu bor flera barn med funktionsnedsättningar. Möjligheterna att ge dem stimulans och meningsfulla aktiviteter har förbättrats mycket på senare tid, och nu ökar de ytterligare. Tack vare donationer från en grupp pensionärer som träffas varje vecka i Mariakyrkan i Malmö har ett pedagogiskt lekrum kunnat inredas. Bilderna visar förvandlingen från en kal lokal till ett rum redo för lek och utveckling. Nu ska det bara fyllas på med leksaker också!

Vill du bidra till arbetet med barn med funktionsnedsättningar? Eller till BAS verksamhet i stort? Sätt in pengar på bankgiro 434-9866, alla bidrag gör skillnad. Vi har också PayPal. Som månadsgivare hjälper du till att ge BAS en långsiktigt stabil grund att stå på, oavsett storleken på summan du skänker regelbundet.

IMG_3924

 

 

 

 

 

 

 

IMG_3945

 

 

 

 

 

 

 

IMG_3949

 

 

 

 

 

 

 

IMG_6591

 

 

 

 

 

 

 

IMG_3920-2