BAS in Sweden har haft årsmöte!

I onsdags höll BAS in Sweden årsmöte. Vi var ett tiotal personer som samlades för att ta hand om formella saker som val av ny styrelse och godkännande av årsredovisningen och för att prata om vad som hänt under året som gått och vad som kan göras framöver.

Här är årsredovisningen. BAS årsredovisning 2013_2014_slutlig

Lina Cronzell, Per Lagneby och Sara Johansson valdes om som ledamöter för ytterligare ett år. John Amaya Dymling är nyvald ledamot. Ordförande Maria Leiner valdes på två år förra året och har alltså ett år kvar på sitt mandat.

En sak som diskuterades är hur vi ska få fler att åka till Kathmandu som volontärer på BAS-härbärget. Har du idéer om vad som kan göras så är du välkommen att delta i volontärgruppen. Du behöver inte ha varit volontär själv för att vara med, och var du finns spelar ingen roll, gruppen håller kontakt främst via en Facebook-tråd. Hör av dig dig till info@basinsweden.org om du vill vara med i gruppen eller bara tipsa om något.

Protokollet från årsmötet kommer att publiceras här så fort det är justerat.