Han fick namnet Suku Tamang

Suku Tamang är bara någon månad gammal. Han föddes med flera missbildningar, varav den allvarligaste är att han inte hade någon fungerande analöppning. Han har också bara ett öra och en missbildad hand.

Hans fattiga föräldrar tog honom till Kanti barnsjukhus där läkarna berättade att bebisen behövde opereras omedelbart. Men operationen skulle kosta och föräldrarna lämnade sjukhuset för att hämta pengar. De kom aldrig tillbaka.

Sjukhuset utförde operationen ändå, de gjorde ett hål i magen för avföringen. Sedan försökte man hitta någon barnhjälpsorganisationen som kunde ta hand om pojken. Men ingen var intresserad, kanske på grund av hans handikapp och hälsoproblem. Då frågade man BAS, och BAS sa ja.

19 dagar gammal kom pojken till härbärget, och fick ett namn: Suku Tamang.

GetInline-1Om ett halvår ska Suku opereras igen, för att få en riktig analöppning. Fram till dess ska han besöka sjukhuset varannan vecka. Sjukhuset har lovat att stå för behandlingskostnaderna om BAS tar hand om Suku i övrigt.