Volontärerna Gunnar och Lina tackar för sig

För nästan en vecka sedan lämnade vi BAS, Nepal och alla våra nya vänner för att åka hem till Sverige. Vi vill med denna bloggpost tacka alla som läst det vi skrivit, och alla som på olika sätt stöttat BAS. Vi vet att BAS gör ett viktigt arbete och det är mycket tack vare era bidrag som det är möjligt. Som ni ser på bilden nedan går arbetet med BAS-huset framåt, och det finns nu fönster i en del rum.

BAS-huset i mars 2013

Vår tid i Nepal har varit helt fantastisk och vi är väldigt glada att vi fick möjligheten att vara volontärer på BAS. Det har varit utvecklande och lärorikt på så många olika sätt. Det känns som att det kommer att ta ett tag att bearbeta allt, men vi känner redan att tiden på BAS har påverkat oss djupt.

Som volontärer på BAS har vi fått en helt unik insikt i de tuffa livsvillkoren för många fattiga i Nepal. Trots att detta ibland kunde vara tungt att se så minns vi också glädjen och vänligheten hos de människor vi lärt känna. Vi kommer att sakna dem, inte minst barnen och ungdomarna. Några av dem ser ni på bilden nedan från när vi besökte det nya BAS-huset innan vi åkte hem.

Volontärer och barn

Nu när vi inte längre är volontärer så kommer vi inte att skriva lika ofta på bloggen. Men som ni nog vet är det flera andra som skriver, så fortsätt följa bloggen för att få veta vad som händer inom BAS. Dessutom har vi fler livsöden som vi vill dela med er, så detta är inte sista gången ni hör från oss. Vi kommer att fortsätta engagera oss i BAS, och hoppas på att kunna återvända till Nepal.

/Lina och Gunnar