Den andra MC-gruppen har varit i Pokhara

Nu är den andra gruppen av svenska MC-förare ute på de nepalesiska vägarna. Precis som förra gången mötte vi dem i Kathmandu och visade runt dem på BAS innan de gav sig av. På bilden nedan poserar gruppen framför det nästan färdiga BAS-huset.

BAS MC nr 2 2013

Till skillnad från förra gången gjorde vi denna gång även en liten uppföljning ute i landet. Det visade sig nämligen att vi befann oss i Pokhara samtidigt som MC-gänget kom dit. Då passade vi såklart på att träffa dem för att få höra om deras upplevelser. De rapporterade att de har haft det väldigt bra hittills på resan. Det mesta verkar ha funkat, vilket till stor del beror på att den extremt skicklige mekanikern Anop är med och håller deras motorcyklar i form.

Det verkar också vara en mycket bra stämning i gruppen, och det var väldigt roligt att få umgås lite grann med dem. Bland annat följde vi med några ur gruppen på en utflykt till närliggande Sarankot för att titta på soluppgången. På bilden är vi på väg ned igen i den fina nepalesiska naturen. Blir ni inte sugna på att åka hit?

Vandring i Sarankot

/Gunnar och Lina