Livet är skört

Idag har en ung pojke – Rohan Pun 12 år lämnat oss.
Rohan har sedan ett och ett halvt år kämpat mot en aggressiv cancer och nu orkade hans kropp inte längre.

Rohan kom tillsammans med sin syster till härbärget i augusti 2010 och han har sedan dess varit en livfull del av BAS – familjen. Trots en tuff start i livet med en död fader och en fattig moder som inte har haft möjlighet att försörja honom så sprudlade Rohan av liv och energi. Hans busiga leende smittade av sig till hela härbärget och vi fick alla del av hans aldrig sinande energi – full av upptog och full av kärlek.

Rohan var en mycket intelligent ung man och han studerad ivrigt från morgon till kväll och hans favoritämne i skolan var engelska. Tillsammans med de andra barnen på härbärget gillade han att spela spel och att teckna. Han gillade att spela fotboll och var överlycklig över den fotbollströja som han har på bilden. Han var fascinerad av robotar och tekniska prylar.

Det är med en stor saknad Rohan har lämnat oss. Vi tänker extra mycket på hans syster och mor och alla som på härbärget under den senaste tiden utgjorde hans familj.