Hej då och tack för denna gång!

Min tid i Nepal.

Då var det dags att lämna BAS i Nepal efter drygt 3 underbara månder tillsammans. Förutom att jag har fått enorma perspektiv på hur bra Sveriges sjukvård och sociala nät är så har jag även förtsått att hälsan verkligen är det absolut viktigaste! De vuxna och barn här på BAS härbärge går alltid runt med ett leende på läpparna och klagar i princip aldrig, trots sjukdomar och stor fattigdom.

Dagarna har gått väldigt fort och jag har även fått se stora delar av Nepal såsom Mount Everest, Chitwan och Phokara. Dessutom har Ramesh och Rita har tagit med mig på utflykter i närheten av Kathmandu. Deras vänlighet har varit helt fantastisk och trots mycket motgångar och problem i Nepal är de alltid positiva och försöker ta hand om så många som möjligt.

BAS är en fantastisk organisation som jag minst sagt kommer att återvända till. Så istället för att säga hejdå, så säger jag på återseende.

Nu fortsatter resan till Indien. Jag tar med mig Durga och Tak Bahdur för behandling och vård på ett sjukhus, som de inte har möjlighet till i Nepal. Förhoppningsvis kommer detta leda till att de blir friskare och inte behöver lida så av sin sjukdom.

Därefter fortsätter min resa vidare i världen.

Jag tackar otroligt mycket för denna möjlighet!
God jul på er därhemma, hoppas allt står bra till!

/Henrik