3 december 2011 – Gåvokort och julkort

Snart är det jultider här i Sverige och BAS vill passa på att påminna om att vi har fina gåvokort till er som vill bidra med hjälp till behövande i jul. Maila till oss på: info@basinsweden.org

I år har vi även fått hjälp av en fantastiskt stark kvinna som vill stödja BAS genom sin konst. Vicki Svedrell råkade ut för en hjärnblödning för nio år sedan och blev i samband med detta synskadad. Vicki har dubbelseende och en del synbortfall. Hon trodde att hon var tvungen att ge upp måleriet. När hon kom i kontakt med Kulturprojektet i Ystad och deltog i en akvarellkurs, lyckades hon finna en väg för att kunna börja måla igen. Vicki har varit med i några utställningar, främst teckning och akvarell. Senast deltog även hennes dotter, som också målar, i den årliga konstnärs- och hantverksmässan Lilla Montmartre i Ystad, i slutet av augusti.

I samband med detta kom Vicki på tanken att försöka sälja sina handmålade vykort i akvarell till förmån för BAS, då hon kände att hon ville bidra med något.

Vi är oerhört glada och tacksamma för denna hjälp och vill du stödja BAS genom att köpa Vickis julkort så skriv mail till:  info@basinsweden.org

Vykorten kostar 20:- styck och hela summan går oavkortat till BAS arbete för att hjälpa utsatta och sjuka människor i Nepal.

20111203_ 20111203_2