Socialt entreprenörsskap – BAS produkter!

11 juli 2011

På härbärget pågår det mycket aktivitet. En del av de boende som är sjuka har tillräckligt med kraft och energi för att orka med enkelt arbete i egen takt och en del av de “hjälppersoner” som är med den sjuke har tid att utföra en del arbete.De senaste veckorna har Krishna sytt tygväskor på härbargets symaskin. Han har tidigare, innan han fick problem med sina lungor, arbetat i syfabrik och även drivit eget skradderi. Nu får han återigen möjlighet att i lugn takt göra enklare arbete, han tjänar en slant och känner sig mer delaktig i BAS och verksamheten på härbärget.

Hantverken tar vi sedan med till Sverige och Du som vill bidra till härbärget kan köpa sjalar, halsdukar, kryddor, armband och väskor. Schysst shopping – i dubbel bemärkelse!