Nasima Miyas hjärta kräver flera operationer

Nasima Miya är tretton år gammal och kommer från Kaski. Hon har haft hjärtproblem sedan hon var liten och har fått medicin. I våras försämrades hennes hälsa och det blev nödvändigt med flera operationer. Hon och hennes mamma bedriver jordbruk på självhushållsnivå.

Du kan hjälpa BAS hjälpa fler som Nasima Miya. BAS Nepals härbärge finns till för de som inte kan betala för mat och husrum under den tid de behöver söka vård i Kathmandu. Alternativet kan vara att tvingas bo på gatan. Det gör inte läkande och återhämtning lättare. Det finns flera sätt att skänka pengar.

BAS Swish 123 562 72 45

BAS Bankgiro 434-9866

BAS Handelsbanken Kontonummer: 6757-754400522

Du kan också bli månadsgivare och skänka mer långsiktig trygghet åt BAS Nepal. Läs hur du blir det här.

Intresserad av att bidra med din tid och kompetens? Läs mer om att vara volontär här.