Fullbelagt i härbärgets barncancerrum

Just nu är det många barn med cancer som bor på härbärget. De har ett eget rum, för att skydda deras ofta nedsatta immunförsvar mot infektioner. Men nu är det så många att de även fått ta över ett av de gemensamma rummen. Eftersom det är förkylningstider i Nepal just nu så är det extra viktigt med smittskyddet.

Ett barn med cancer och under behandling har det jobbigt nog utan att behöva oroa sig för var hon eller han ska sova eller var nästa måltid ska komma ifrån. De som har plats på BAS, och deras föräldrar, behöver inte fundera över det. Du kan hjälpa BAS hjälpa fler. Det finns flera sätt att skänka pengar på.

BAS Swish 123 562 72 45

BAS Bankgiro 434-9866

BAS Handelsbanken Kontonummer: 6757-754400522

Du kan också bli månadsgivare och skänka mer långsiktig trygghet åt BAS Nepal. Läs hur du blir det här.

Intresserad av att bidra med din tid och kompetens? Läs mer om att vara volontär här.