BAS skänker skolmaterial

I november kunde Raj Kharel, son till BAS grundare Rita Kharel, med hjälp av sina vänner överlämna en donation av skrivmaterial till en skola. Så här berättar BAS Nepal om gåvan.

”Vi vill tacka alla som har haft med sig och donerat saker som pennor, pennvässare, tandborstar, anteckningsböcker och ritböcker till BAS. Vi har samlat in dem under en tid med syftet att ha en större upplaga av allt och sedan skänka dem till ett lämpligt ställe.

Nyligen skickade BAS dessa saker till en skola i Nuwakot. Det är en liten by 1,5 timmars bussresa från Kathmandu. BAS kunde skänka skrivmaterialet och tandborstarna till de 40 eleverna på Mahendra Primary School. Barnen och skolan var väldigt glada över gåvan. Det var andra gången vi gjorde något sådant här, och människorna där är så trevliga att vi har lovat att återvända till deras skola så fort det finns tillräckligt med material.

Tack till Raj och hans vänner som skötte överlämnandet och tack till alla som hjälpt till med insamlingen. Ibland kan ett litet bidrag skapa stora leenden. Tack till alla!”

Du kan hjälpa BAS hjälpa. Det finns flera sätt att skänka pengar.

BAS Swish 123 562 72 45

BAS Bankgiro 434-9866

BAS Handelsbanken Kontonummer: 6757-754400522

Du kan också bli månadsgivare och skänka mer långsiktig trygghet åt BAS Nepal. Läs hur du blir det här.

Sugen på att jobba som volontär? Läs mer om det här.