Dags för årsmöte!

2009 bildades den ideella föreningen BAS in Sweden. En systerorganisation till BAS Nepal med syfte att stötta och stödja den nepalesiska organisationens verksamhet.
Allt sedan dess är vi många som hjälpts åt att hjälpa, vi har tillsammans bidragit med pengar, material, idéer och hjälpande händer i Sverige och på plats i Nepal.
Vi är många som fått möjligheten att  inspireras av den energi och engagemang våra nepalesiska vänner har – de som med aldrig sinande positivitet trotsar problematiska monsuner, hemska jordbävningar, politiskt kaos och svåra gränskonflikter med grannländerna.
Det är en stora ära att få kalla oss alla till BAS in Swedens årsmöte 2017 – en förenings viktigaste möte. Denna gång i Malmö, den 17 oktober kl 19.00. Plats meddelas senare då det är beroende av antal anmälda. Anmäl dig till info@basinsweden.org senast den 1 oktober.

Maria Lagneby, ordförande Bas in Sweden

Har du inte möjlighet att delta i årsmötet finns det många andra sätt att bidra till BAS verksamhet. Mejla dina idéer till info@basinsweden.org. Eller skänk pengar.

BAS Swish 123 562 72 45
BAS Bankgiro 434-9866
BAS Handelsbanken Kontonummer: 6757-754400522

Du kan också bli månadsgivare och skänka långsiktig trygghet åt BAS Nepal. Läs hur du blir det här.
Vill du bidra genom att arbeta som volontär för BAS Nepal finns det mer information här.