Risskörd på BAS farm

Rita Kharel berättar via mejl att det är mycket arbete på farmen just nu. Risplantorna är skördemogna och ska skäras och torkas. När det är gjort förbereds marken för potatis. När mamman och dottern i familjen som sköter det mesta arbetet på farmen är iväg på besök i hembyn hjälper människor från härbärget pappan med allt som måste göras.

4-nov-2För den som är intresserad av jordbruk och självförsörjning finns det mycket att lära och uppleva på BAS in Nepals farm. På härbärget finns också stora möjligheter för en givande volontärupplevelse, inte minst för den som jobbar eller håller på att utbilda sig inom socialt arbete, vård, rehabilitering och liknande områden är verksamheten extra givande. Läs mer om volontärmöjligheterna här.
Vill du skänka pengar till BAS verksamhet finns det flera sätt.
BAS Swish 123 562 72 45
BAS Bankgiro 434-9866
BAS Handelsbanken Kontonummer: 6757-754400522
Du kan också bli månadsgivare och skänka långsiktig trygghet åt BAS Nepal. Läs hur du blir det här.