BAS in Sweden kallar till årsmöte!

Tiden går och det är åter dags för årsmöte med BAS in Sweden. Dina idéer, tips och synpunkter är alltid välkomna bidrag. Årsmötet hålls den 27 oktober klockan 18. Vi kommer att vara någonstans i Malmö, men själva lokalen bestäms när vi vet hur många som kommer. Vill du vara med, mejla till info@basinsweden.org senaste den 16 oktober. Årsmöteshandlingarna skickas ut efter anmälan. Använd även info@basinsweden.org om det är något du tycker att årsmötet bör diskutera.

Inför årsmötet har Rita Kharel skickat alla svenska vänner ett stort tack från Kathmandu.

IMG_4378”Kära alla, Namaste!
Med det hjärtliga och starka stödet från BAS Sverige blir vi starkare och bredare i BAS vision. Tack för alla stöttande händer i BAS Sverige. Arbetet här med fattiga patienter, barn med funktionsvariationer och djuren och växterna på farmen går bra. För att utöka arbetet på området hälsa och funktionsvariationer försöker vi samarbeta med staten. Vårt huvudfokus är att utveckla ett bra system för behövande personer i dessa sektorer. Och vi kommer att göra vårt bästa.I denna process är era hjälpande händer i alla olika former med förslag, omsorg, finansiellt och tekniskt stöd mycket, mycket viktiga. Vi hoppas att vi fortsätter att få ert vänliga samarbete. Tack så väldigt, väldigt mycket!
Rita Kharel”

 

Kan du inte vara med på årsmötet finns det andra sätt att bidra.
BAS Swish 123 562 72 45
BAS Bankgiro 434-9866
BAS Handelsbanken Kontonummer: 6757-754400522
Du kan också bli månadsgivare och skänka långsiktig trygghet åt BAS Nepal. Läs hur du blir det här.
Vill du bidra genom att arbeta som volontär för BAS Nepal finns det mer information här.